Tampereen Autosähkö

Jakopään huolto ja korjaus

Huolla jakopää ajoissa

Tampereen Autosähkö Oy huoltaa ja korjaa polttomoottoreiden jakopäät. Yli 25-vuoden kokemuksella. Jakohihnat ja ketjut pitää vaihtaa ajoissa – ennen kuin ne katkeavat, ja aiheuttavat ison moottorivaurion.

Jakohihna on vaihdettava säännöllisesti. Autotehtaat antavat jakohihnalle sekä km-määräisen että kk-määräisen käyttöiän – hihnan pitää vaihtaa viimeistään silloin kun kilometrit tai kuukaudet täyttyvät. Jakohihnan materiaali on kumia. Se hapertuu ajan myötä, ja siksi myös käyttökuukausien seuraaminen on tärkeää. Tampereen Autosähkö Oy käyttää jakohihnan vaihdoissa alkuperäislaatuisia Bosch-varaosia, tai muita tunnettuja laatutuotteita.

Jakoketjuille ei yleensä ole huolto-ohjeissa määritettyä vaihtoväliä. Jakoketjun vaihtotarpeen tuo yleensä esille moottorin vikavalo, käyntihäiriöt tai ylimääräinen ääni konehuoneesta. 2000-luvun autoissa jakoketjun käyttöikä on jatkuvasti lyhentynyt. On varsin yleistä, että autoon vaihdestaan jakoketju viimeistään moottorin käyttöiän puolivälissä.

 

Jos haluat tarjouksen, klikkaa tästä ja täytä lomake 

 

Soita, ja varaa aika aika Tampereen Autosähkö Oy:lle

Puhelin   03 266 1699   08:00 – 17:00

Sähköposti  info@tampereenautosahko.fi


Tampereen Autosähkö – Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini- , diesel- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!