Tampereen Autosähkö

Asiantunteva jarruhuolto Tampereella

featured image

Jarrut kuntoon ammattilaisen toimesta

Auton jarrujen on toimittava luotettavasti. Aina! Bosch Car Service Tampereen Autosähkön asiantuntijat huoltavat ja korjaavat kaikki henkilö- ja pakettiautojen jarrujärjestelmät. Ajanmukaiset Bosch-testerit mahdollistavat myös uusimpien ABS, ASR- ja ASP-turvajärjestelmillä varustettujen jarrujen korjaukset.

Tampereen Autosähkö Oy vaihtaa jarrupalat ja ja uusii jarrulevyt. Meillä jarrunesteen vaihto käy nopeasti. Myös käsijarrujen säädöt, vaijerin vaihdot, sekä muut jarrujen kunnostukset. Jo yli 25-vuoden kokemuksella.

Jarruhuolto varmistaa turvallisuutta

Auton turvallisuuden varmistamiseksi jarrut on syytä tarkastaa vähintään kerran vuodessa – mieluiten ennen katsastusta. Jarruhuollossa mitataan jarrulevyjen ja -palojen kuluneisuus. Alamittaan kuluneet ostat uusitaan. Jarrusatuloiden liikkuminen tarkistetaan, ja tarvittessa korjataan.

Erittäin tärkeä, ja usein unohdettu, tarkastus on jarrunesteen laadun mittaus. Ajan kuluessa jarrunesteen ominaisuudet heikkenevät. Turvallisuuden varmistamiseksi jarruneste suositellaan vaihdettavaksi vaihtaa 2-vuoden välein.

Käytämme korjauksissa ensisijaisesti korkealaatuisia Bosch-jarruosia.

Soita, ja varaa huoltoaika Tampereen Autosähkö Oy:lle

Puhelin   03 266 1699    08:00 – 17:00

Sähköposti  info@tampereenautosahko.fi

 

 


Tampereen Autosähkö – Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini- , diesel- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!