Tampereen Autosähkö

Bosch Car Service -kortti

featured image

Bosch Car Service -kortti – paljon etuja!

Haluatko jakaa laskun mukavampiin kuukausieriin? Bosch Car Service tarjoaa kätevän rahoituksen auton huollon ja korjausten hoitamiseen. Tilanteen sattuessa Bosch-kortti pelastaa tilanteen:

Viisi syytä miksi autoilija tarvitsee Bosch Car Service -kortin

  1. Voit maksaa ostamasi huollon, korjaukset ja osat ostotapahtumaa seuraavan kuun aikana. Vot myös  jakaa maksun osiin, ja hoitaa maksuerät neljän kuukauden kuluessa ostotapahtumasta ilman lisäkustannuksia.
  2. Kortin avulla voit saada jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa.
  3.  Ostotapahtuman jälkeen sinulla on kuukausi aikaa valita sinulle parhaiten sopiva maksutapa.
  4.  Bosch Car Service -kortin omistajana saat tarjouksia, jotka on suunnattu vain Bosch Car Service -kortin omaaville asiakkaille.
  5. Kortin hankkiminen ja käyttäminen on ilmaista.

Hae Bosch Car Service -korttia:

Voit käydä täyttämässä hakemuksen täällä

Saat luottopäätöksen nopeasti. Merkitse hakemukseen toivomasi luottoraja, ja voit käydä ostoksille! Hakemuksen voi täyttää myös liikkeessämme. Tarvittaessa henkilökuntamme neuvoo.

Bosch Car Service -kortin luotto riittää pitkälle. Suurin mahdollinen luotto on 6000€. Rahoituksen järjestää Resurs, joka ratkaisee myönnettävän luoton määrän.


Tampereen Autosähkö – Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini- , diesel- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!