Tampereen Autosähkö

Tampereen Autosähkö Oy - yli 25 vuotta sähköistä osaamista

featured image

Kattava huolto- ja korjaamopalvelu kaikenmerkkisille autoille

Bosch Car Service Tampereen Autosähkö on nykyaikainen autohuolto- ja monimerkkikorjaamo Tampereen keskustan tuntumassa. Vuodesta 1995 lähtien olemme palvelleet henkilö- ja pakettiautojen omistajia monipuolisilla huolto- ja korjaamopalveluila.

Tampereen Autosähkö on osa kansainvälistä Bosch Car Service -ketjua. Käytämme Bosch-varaosia, ja muita alkuperäislaatua vastaavia merkkivaraosia. Vankan kokemuksemme ansiosta voit luottaa siihen, että saat autollesi laadukasta huoltoa.

Huippuluokan tekniikkaa

Bosch Car Service -korjaamoissa auton kunto selvitetään nykyaikaisenBosch-testaustekniikan avulla. Bosch on maailman suurin ajoneuvoelektroniikan toimittaja, ja siksi Bosch-korjaamolla on käytössään alan uusin tietotaito.

Lue lisää Bosch-testaustekniikasta

Kun auto kaipaa huoltoa tai korjausta, me autamme!

Korjaamme autostasi lähes vian kuin vian, riippumatta siitä, onko autossa bensiini- vai dieselmoottori. Tampereen Autosähkö Oy tarjoaa myös Webasto ja Eberspächer -lisälämmitinhuollot, katsastushuollot ja -palvelut, sekä määräaikaishuollot. Ilmastointilaitteiden korjaukset ja huollot, akut, startit ja laturit myös asennettuna.

Soita, ja varaa aika aika Tampereen Autosähkö Oy:lle

Puhelin   03 266 1699    08:00 – 17:00

Sähköposti  info@tampereenautosahko.fi


Tampereen Autosähkö – Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini- , diesel- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!