Tampereen Autosähkö

Osaava ilmastointihuolto Tampereella

featured image

Koska autosi ilmastointi on viimeksi huollettu?

Auton ilmastoinnin vikoja ei ole helppoa havaita. Ilmastointilaitteessa on kylmäainetta 500-800 grammaa. Kylmäaineesta haihtuu noin 10% vuodessa. Usein kylmäaineen väheneminen havaitaan, kun ohjaamo ei enää viilene kunnolla – eli liian myöhään!

Kylmäaineen määrästä kannattaa pitää huolta. Miksi? Koska ilmastoinnin kompressorin voiteluaine kulkee kylmäaineen mukana. Vajaalla voitelulla käyvä kompressori kuluu nopeammin, ja voi hajota ennen aikojaan.

Ilmastoinnin säännöllinen huolto varmistaa viilennyksen kuumalla kesäkelillä. Huollettu ilmastointi auttaa lämmittämään ohjaamon nopeammin talvella. Säännöllinen huolto suojaa lompakkoasi, koska voideltu kompressori kestää pidempään.

Huolla ilmastointi joka toinen vuosi

Helpoin tapa välttää hikoilu autossa kesällä, on tehdä ilmastointihuolto kahden vuoden välein. Ilmastoinnin huolto on nopea, ja edullinen toimenpide. Se hoituu odottaessa. Pyydä aika ilmastointihuoltoon. 

Ilmastoinnin huolto ajetaan automaatisella koneella. Laite imee järjestelmän tyhjäksi, tarkistaa tiiviyden, ja lopuksi täyttää järjestelmän. Kylmäaine ei kulu käytössä, joten pois imetty aine palautuu ilmastointiin. Lopuksi laite tulostaa raportin jossa näkyy ilmastoinnin tila, ja paljonko kylmäainetta lisättiin.

Puhdasta ilmaa ohjaamoon – muista raitisilmasuodatin

Ohjaamon raitisilmasuodattimeen kertyy ajan mittaan suodattimeen kertyy likaa, joka on ihanteellinen kasvualusta bakteereille ja homeitiöille. Ohjaamon raitisilmasuodatin kannattaa vaihtaa kerran vuodessa, jokaisen 15 000 ajokilometrin jälkeen, tai autotehtaan ohjeiden mukaisesti.

Jos kärsit siitepölyallergiasta ja/tai katupölystä, vaihdata raitisilmasuodatin autoosi joka kevät. Pölyjen lisäksi on mahdollista suodattaa myös hajuja käyttämällä aktiivihiilisuodatinta.

Huollamme kaikki ilmastointilaitteet

Tampereen Autosähkö Oy:llä onnistuu kaikki 2000-luvun autojen ilmastointien huollot, kylmäaineen täytöt ja korjaukset. Käytössämme on uudet laitteet, ja nykyaikaiset kylmäaineet.

Jätä ilmastoinnin huolto, korjaus ja vikadiagnoosit ammattilaisen huoleksi:

Varaa ilmastointihuolto Tampereen Autosähkö Oy:stä

Puhelin   03 266 1699    08:00 – 17:00

Sähköposti  info@tampereenautosahko.fi

Jos haluat tarjouksen, klikkaa tästä ja täytä lomake 


Tampereen Autosähkö – Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini- , diesel- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!