Tampereen Autosähkö

Asiantunteva jarruhuolto Tampereella

featured image

Jarruhuolto varmistaa turvallisuutta

Auton jarrujen on toimittava luotettavasti. Aina!

Bosch Car Service Tampereen Autosähkö korjaa ja huoltaa henkilö- ja pakettiautojen  jarrut. Ajanmukaiset Bosch-testerit mahdollistavat myös uusimpien ABS, ASR- ja ASP-turvajärjestelmillä varustettujen jarrujen tarkastukset ja korjaukset.

Jätä jarrut ammattilaisen vastuulle

Autosähkön asiantuntevat mekaanikovat vaihtavat jarrupalat ja jarrulevyt. Meillä jarrunesteen vaihto käy nopeasti. Myös käsijarrujen säädöt, vaijerin vaihdot, sekä muut jarrujen kunnostukset. Jo yli 25-vuoden kokemuksella.

Pyydä tarjous jarruremontista tai huollosta.

Jarrut pitää tarkastaa joka vuosi

Turvallisuuden varmistamiseksi jarrut on syytä tarkastaa kerran vuodessa. Mieluiten ennen katsastusta.

Mekaaninen ja hydrauliikan tarkastus

Jarruhuollossa mitataan levyjen ja -palojen kuluma. Liian kuluneet ostat uusitaan. Jarrusatuloiden liike tarkistetaan, ja tarvittessa korjataan. Jarruletkujen ja putkien kunto tarkastaetaan.

Jarruneste on kriittinen komponentti

Kriittinen, ja usein väärin ymmärretty, tarkastus on jarrunesteen laadun mittaus. Ajan kuluessa jarrunesteen ominaisuudet heikkenevät. Vanheneva jarruneste sitoo itseensä vettä mikä ruostuttaa jarruja sisältäpäin. Lisäksi, vesi heikentää jarrunesteen lämmönsietoa. Turvallisuuden varmistamiseksi jarruneste suositellaan vaihdettavaksi vaihtaa 2-vuoden välein.

 

Tampereen Autosähkö Oy on ollut osa kansainvälistä Bosch Car Service -ketjua yli 25-vuotta. Tiesitkö, että Bosch on maailman suurin lukkiutumattomien jarrujärjestelmien toimittaja. Bosch-yhteyden kautta meillä on suora pääsy modernien ABS-jarrujen sielunelämään.

Varaa jarruhuolto Tampereen Autosähköltä

Puhelin   03 266 1699    08:00 – 17:00

Sähköposti  info@tampereenautosahko.fi

Jos haluat tarjouksen, klikkaa tästä ja täytä lomake 

 

Huolestuttaako kustannukset?

Ei hätää. Hanki ilmainen Bosch Car Service -kortti. Sen avulla voit kätevästi jakaa kustannukset sinulle sopiviin kk-eriin. Klikkaa tästä Bosch Car Service -kortin esittelyyn.


Tampereen Autosähkö – Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini- , diesel- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!