Tampereen Autosähkö

Tampereen Autosähkö Oy korjaa ja huoltaa

featured image

Tekniikkaa ja taitoa yli 25-vuotta

Nykyaikaiset autot vaativat korjaamoilta nykyaikaista tekniikkaa. Bosch Car Service -ketjun jäsenenä, Tampereen Autosähkö Oy tarjoaa autollesi kattavat huolto- ja korjauspalvelut. Nykyaikaisissa autoissa huolto ja korjaus edellyttää lähes aina sähköisen ja mekaanisen korjauksen osaamista. Meiltä löytyy molemmat!

Jos haluat tarjouksen, klikkaa tästä ja täytä lomake 

Auton kunnossapito ja tarkastukset

Huollamme ja korjaamme bensiini-, diesel- ja sähköautot.  Säännöllinen huolto pidentää auton käyttöikää, ja varmistaa auton luotettavuutta päivittäisessä käytössä. Auto kannattaa huoltaa vähintään kaksi kertaa vuodessa, ennen talvea ja kesää tai esimerkiksi ennen lomamatkaa autolla. Meiltä myös katsastuspalvelut.

Vikojen etsintä ja korjaus

Kaikissa autoissa on sähköisiä ja mekaanisia osia. Ne kuluvat käytössä. Vaihdamme kuluvat osat, kuten jarrulevyt, jarrupalat ja iskunvaimentimet autoosi. Uusimme väsyneet startit ja laturit sekä akut. Tampereen Autosähkö Oy hallitsee myös laajat korjaukset, kuten moottorin ja vaihteiston vaihdot, johin yleensä liittyy sekä mekaniikka että sähkötöitä

Bensiini- ja dieselautojen huolto ja vikadiagnostikka

Luemme ja tulkitsemme vikakoodit. Käytössämme on usimmat Bosch-testerit, yli 25-vuoden yhtäjaksoinen kokemus alalta sekä Bosch Car Service -ketjun maailmanlaajuinen tekninen tuki.

Bosch on maailman johtava nykyaikaisten polttoaineen ruiskutusjärjestelmien toimittaja. Bosch Car Service -korjaamot tarjoavat asiantuntevaa palvelua ja laadukasta huoltoa niin bensiini- kuin dieselautoille.

Palveluihimme kuuluvat bensiini- ja dieselkäyttöisten ruiskutusmoottorien, sytytysjärjestelmien, imusarjojen ja pakoputkistojen korjaukset sekä pakokaasu- ja päästömittaukset. Tampereen Autosähkö Oy on erikoistunut vaativaan vikadiagnostiikkaan

Sähköautojen huolto ja korjaus

Huollamme ja korjaamme sähköautot ja hybridit.

 

Soita, ja varaa aika aika Tampereen Autosähkö Oy:lle

Puhelin   03 266 1699    08:00 – 17:00

Sähköposti  info@tampereenautosahko.fi

Jos haluat tarjouksen, klikkaa tästä ja täytä lomake 

 


Tampereen Autosähkö – Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini- , diesel- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!