Tampereen Autosähkö

Tampereen Autosähkö Oy korjaa ja huoltaa

featured image

Nykyaikaiset autot vaativat korjaamoilta nykyaikaista tekniikkaa. Osana Bosch Car Service -ketjua, Tampereen Autosähkö Oy tarjoaa autollesi kattavat huolto- ja korjauspalvelut. Vikakoodien luku, tulkinta ja nollaus. Ilmastointihuollot, ja sähköasennukset ovat ydinosaamistamme.

Auton kunnossapito ja tarkastukset

Huollamme ja korjaamme bensiini-, diesel- ja sähköautot.  Säännöllinen huolto pidentää auton käyttöikää, ja varmistaa auton luotettavuutta päivittäisessä käytössä. Auto kannattaa huoltaa vähintään kaksi kertaa vuodessa, ennen talvea ja kesää tai esimerkiksi ennen lomamatkaa autolla. Meiltä myös katsastuspalvelut.

Vikojen korjaukset

Kaikissa autoissa on sähköisiä ja mekaanisia osia, jotka kuluvat käytössä. Vaihdamme kuluvat osat, kuten jarrulevyt, jarrupalat ja iskunvaimentimet autoosi. Uusimme väsyneet startit ja laturit sekä akut. Tampereen Autosähkö Oy hallitsee myös laajat mekaaniset korjaukset, kuten moottorin ja vaihteiston vaihdot.

Bensiini- ja dieselautojen huolto ja vikadiagnostikka

Bosch on maailman johtava nykyaikaisten polttoaineen ruiskutusjärjestelmien toimittaja. Bosch Car Service -korjaamot tarjoavat asiantuntevaa palvelua ja laadukasta huoltoa niin bensiini- kuin dieselautoille.

Palveluihimme kuuluvat bensiini- ja dieselkäyttöisten ruiskutusmoottorien, sytytysjärjestelmien, imusarjojen ja pakoputkistojen korjaukset sekä pakokaasu- ja päästömittaukset. Tampereen Autosähkö Oy on erikoistunut vaativaan vikadiagnostiikkaan

Soita, ja varaa aika aika Tampereen Autosähkö Oy:lle

Puhelin   03 266 1699    08:00 – 17:00

Sähköposti  info@tampereenautosahko.fi

 


Tampereen Autosähkö – Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini- , diesel- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!