Tampereen Autosähkö

Osaava ilmastointihuolto Tampereella

featured image

Koska autosi ilmastointi on viimeksi huollettu?

Auton ilmastoinnin vikoja ei ole helppoa havaita. Ilmastointilaitteessa on kylmäainetta 500-800 grammaa. Kylmäaineesta haihtuu noin 10% vuodessa. Liian usein kylmäaineen vähenemiseen havahdutaan vasta, kun ohjaamo ei enää viilene kunnolla – eli liian myöhään!

Kylmäaineen määrästä kannattaa pitää huolta, koska ilmastoinnin kompressorin voiteluaine kulkee kylmäaineen mukana. Vajaalla voitelulla käyvä kompressori kuluu nopeammin, ja voi hajota ennen aikojaan. Ilmastoinnin säännöllinen huolto varmistaa toimivan viilennyksen ja suojaa kallista kompressoria.

Huolla ilmastointi joka toinen vuosi

Helpoin tapa välttää hikoilu autossa kesällä, on tehdä ilmastointihuolto kahden vuoden välein. Ilmastoinnin huolto on nopea toimenpide. Huollon hoitaa automaattinen huoltolaite, joka imee järjestelmän tyhjäksi, tarkistaa tiiviyden, ja lopuksi se täyttää järjestelmän. Kylmäaine ei kulu käytössä, joten se palautuu ilmastointiin. Lopuksi laite tulostaa raportin jossa näkyy ilmastoinnin tila, ja paljonko kylmäainetta lisättiin.

Puhdasta ilmaa ohjaamoon – muista raitisilmasuodatin

Ohjaamon raitisilmasuodattimeen kertyy ajan mittaan suodattimeen kertyy likaa, joka on ihanteellinen kasvualusta bakteereille ja homeitiöille. Ohjaamon raitisilmasuodatin kannattaa vaihtaa kerran vuodessa, jokaisen 15 000 ajokilometrin jälkeen, tai autotehtaan ohjeiden mukaisesti.

Jätä ilmastoinnin huolto, korjaus ja vikadiagnoosit ammattilaisen huoleksi:

Soita, ja varaa ilmastointihuolto Tampereen Autosähkö Oy:stä

Puhelin   03 266 1699    08:00 – 17:00

Sähköposti  info@tampereenautosahko.fi


Tampereen Autosähkö – Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini- , diesel- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!