Tampereen Autosähkö

Lisälämmittimien huolto ja asennus

featured image

Webasto ja Eberi -huolto Tampereella

Tampereen Autosähkö Oy on valtuutettu Webasto ja Eberspächer -lisälämmitimien huoltoliike. Korjaamme, huollamme ja asennamme diesel- ja bensiinikäyttöiset lisälämmittimet yli 25-vuoden kokemuksella. Toimipisteemme sijaitsee Lakaivassa, osoite Lempääläntie 24. 

Soita, ja varaa aika huoltoaika Tampereen Autosähkö Oy:lle

Puhelin   03 266 1699    08:00 – 17:00

Sähköposti  info@tampereenautosahko.fi

 

 Calix ja Defa lohko- ja sisätilan lämmittimet

Tampereen Autosähkö Oy myy ja asentaa myös sähkökäyttöiset Calix ja Defa -lohkolämmittimet ja sisätilan lämmittimet. Bosch Car Service -korjaamona hallitsemme myös uusien autojen erityisvaatimukset lämmittimen asennuksessa, ja sovittamisessa osaksi auton sähköjärjestelmää. Soita Tampereen Autosähköön ja tilaa aika asennukseen.

 

Moottorilämmitin säätää polttoainetta, sisätilalämmitin hermoja

Moottorin esilämmitys vähentää auton hiilidioksidi- ja hiilivetypäästöjä, ensimmäisten kilometrien matkalla jopa 80%  Moottorin esilämmitys vähentää moottorin kulumista, ja pudottaa oleellisesti polttoaineen kulutusta verrattuna kylmäkäynnistyukseen.

Sisätilan lämmitin on verraton mukavuustekijä. Pakkasella on miellyttävämpää istua lämpimään autoon, jonka lämmityslaitteesta tulee heti lämmintä. Huurteettomat lasit ja lämmin auto ovat sekä mukavuus että turvallisuustekijä.


Tampereen Autosähkö – Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini- , diesel- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!