Tampereen Autosähkö

Auton vianetsintä Tampere

featured image

Vikakoodien luku ja tulkinta

Kun auton kojelautaan syttyy keltainen vikavalo, tai auton tietokone ilmoittaa, on aika käydä korjaamolla lukemassa vikakooodit. Bosch-testerillä tunnistetaan todennäköinen vikakohde, ja samalla voidaan antaa arvio korjauksesta. Vikakoodi ei aina ole koko totuus! Koodien tulkintaan tarvitaan kokenut korjaamo, jossa ymmärretään vikojen syntymekanismit. Bosch Car Service Tampereen Autosähkö Oy:llä on yli 25-vuoden kokemus autojen vika-analytiikasta.

Ajoneuvoelektroniikan vianetsintä

Paikannamme autosi elektroniikan ja sähköjärjestelmien viat. Apunamme meillä on Boschin nykyaikainen testaustekniikka – ja yli 25-vuoden kokemus vaativassa vika-analytiikassa. Palvelumme kattavat myös mm. latausjärjestelmän, käynnistys- ja sytytyslaitteiston, valojen sekä CAN-väylien vianetsinnän.

Bensiini-, diesel- ja sähköautojen vianetsintä & korjaus

Käykö auton moottori oikein? Vastaavatko sen toiminta ja suorituskyky odotuksiasi? Toimiva moottori on tasaisen käynnin ja taloudellisen ajamisen tärkeimpiä edellytyksiä. Asiantuntijamme selvittävät mielellään auton sytytysjärjestelmän, ruiskutusjärjestelmän, imujärjestelmän ja pakoputkiston kunnon sekä mittaavat auton pakokaasu- ja päästötason.

Sähkö- ja hybridiautojen vianhaku, huollot ja korjaukset onnituvat nyt Tampereen Autosähkö Oy:llä.

Varaa aikaTampereen Autosähköltä

Meiltä saat luotettavan ja asiantuntevan huoltopalvelun: yrityksemme on ollut yli 25-vuotta Bosch Car Service -ketjun jäsenenä.

Tarvittessa saat sijaisauton käyttöösi veloituksetta.

Meille on helppo tulla joka suunnasta, korjaamo sijaitsee 3-tien ja Tampereen ohitustien liittymien välittömässä läheisyydessä

Puhelin   03 266 1699    08:00 – 17:00

Sähköposti  info@tampereenautosahko.fi

Jos haluat tarjouksen, klikkaa tästä ja täytä lomake 


Tampereen Autosähkö – Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini- , diesel- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!